Huiskelder

Kelders voor uw woning

Een prefab kelder betekent meer bergruimte

De ideale oplossing voor meer bergruimte in uw huis is wel een prefabkelder. Deze kelder kan gebruikt worden bij nieuwbouw of bij bestaande woningen (voor onder een tuinhuis of nieuw te bouwen garage of andere).
We berekenen allereerst de benodigde oppervlakte. De ondergrondse kelderruimte heeft steeds dezelfde temperatuur, welke optimaal is voor het bewaren van voedingswaren, wijn, materieel, ea.

De huiskelder wordt afgesloten met een gewapende afdekplaat voorzien van een trapgat en is toegankelijk via een metalen of een houten trap.

Goede verluchting in uw huiskelder

Ook de verluchting van uw kelder is belangrijk. We zorgen voor een optimale kelderverluchting bij de productie en installatie van uw huiskelder.

De huiskelder is niet dragend en is gemaakt uit machinaal getrild beton voorzien van staalvezelwapening en traditionele wapening. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de kelder is afgewerkt met een waterafstotende coating. Twee verluchtingsgaten dienen voor een goede ventilatie in de huiskelder. We maken de kelder waterdicht door ze te plaatsen volgens onze plaatsingsvoorschriften. Ontdek hier alle info over onze plaatsingsdienst.

Een professionele plaatsing

De prefab huiskelder kan door onze diensten zowel geleverd en in de put worden gelaten (grondwerk gebeurt door uzelf) als geleverd en geplaatst (grondwerk gebeurt door onszelf). 

Enkele voordelen van onze prefab kelders:

  • perfecte afwerking van de huiskelder in onze fabriek
  • volledige waterdichtheid
  • snelle plaatsing
  • beste prijs/kwaliteit verhouding

Deze prefab huiskelder is de ideale investering voor het maken van een supplementaire opbergplaats.
Een aanrader voor elke woning.

Afmetingen huiskelders:

  Lengte Breedte Hoogte Gewicht
         
1 3.24 M 2.54 M 2.40 M 12484 KG


 

 

 

Trapgat:

  • Vrije opening van 180 x 80

Downloads:

Zelf een prefab kelder plaatsen?

Vragen over de plaatsing, de prijs van een prefab kelder of andere? Contacteer ons hier.

Bekijk ook onze: