Huiskelder

De ideale oplossing voor meer bergruimte in uw huis is wel een prefabkelder. Deze prefabkelder kan gebruikt worden bij nieuwbouw of bij bestaande woningen (voor onder een tuinhuis of nieuw te bouwen garage of andere). De ondergrondse kelderruimte heeft steeds dezelfde temperatuur, welke optimaal is voor het bewaren van voedingswaren, wijn, materieel, ea.

De prefab huiskelder bestaat in 3 verschillende formaten. De huiskelder wordt afgesloten met een gewapende afdekplaat voorzien van een trapgat en is toegankelijk via een metalen of een houten trap.

De huiskelder is niet dragend en is gemaakt uit machinaal getrild beton voorzien van staalvezelwapening en traditionele wapening. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de prefabkelder is afgewerkt met een waterafstotende coating. Twee verluchtingsgaten dienen voor een goede ventilatie in de huiskelder. De prefabkelder is gegarandeerd waterdicht indien ze geplaatst wordt volgens onze plaatsingsvoorschriften.  

De prefab huiskelder kan door onze diensten zowel geleverd en in de put worden gelaten (grondwerk gebeurt door uzelf) als geleverd en geplaatst (grondwerk gebeurt door onszelf). 

Gezien de perfecte afwerking van de huiskelder in onze fabriek, de volledige waterdichtheid, de vlugge plaatsing en bovendien de beste prijs/kwaliteit verhouding is deze huiskelder de ideale investering voor het maken van een supplementaire opbergplaats. 

Een aanrader voor iedere woning !!!!

Afmetingen huiskelders:

  Lengte Breedte Hoogte Gewicht
         
1 2.80 M 2.40 M 2.25 M 7900 KG
2 3.50 M 2.40 M 2.25 M 9800 KG
3 4.00 M 3.00 M 2.27 M 14700 KG


 

 

 

Trapgat:

Vrije opening van 180 x 80

Plaatsingsvoorschriften

Technische fiche huiskelder

Technische fiche trapgaten